Megtakarítás kicsiben

2014. aug. 31.

Megtakarítás kicsiben

Minden évben nagyon fontos, hogy gondoljon akár a későbbi hónapokra, de akár az öregkori éveire is. E mellett rengeteg a váratlan kiadás, amely családi szinten megoldásra vár. Lássuk, milyen lehetőségei vannak!

Sok kicsi sokra megy

A napi, és havi szintű költségeket kell minden esetben összesítenie. Ezekből melyek a fixek, és melyek azok, amelyek kevésbé fontosak, vagy éppen állandóak? A telefon fizetése ma már elengedhetetlen, ám a heti újság megvétele, bármennyire is kőbe vésett, egy jobb cél esetén ideje lemondani róla.
Példa: a bankszámla, és a televízió díja ugyan csak pár ezer forintot jelent, éves szinten meghaladhatja a százezres nagyságrendet is. A folyószámla csomagot érdemes átnézni, hogy ne tartalmazzon felesleges díjakat, költségeket, illetve, a másik oldal, érdemes megvizsgálni, milyen előnyöket kínálnak a bankkártya mellé. Egyes pénzintézetek a folyamatos használatot, a kártyával történő fizetéseket extra kedvezményekkel hálálják meg, nézzen utána! A különböző csekkek, mint a tv, internet, vagy éppen a telefon, szintén sokba kerülhetnek, és amennyiben nem áll hűség alatt, találhat a piacon kedvezőbb lehetőségeket is.

Megtakarítások

Lehetőségeihez mérten érdemes a piacon szétnézni, illetve szakértő segítségét kérni – a Bankárnet csapata szíves rendelkezésére áll -, hogy későbbi céljait megvalósíthassa. Akár lakáscélú, akár pedig szabad felhasználású megtakarítással szeretne élni, a piacon megtalálhatja a lehetőségeit. Az öngondoskodás egy másik fontos eleme a befektetés. Ez jelenthet akár egy lakáskassza-lakástakarékot, de akár a különböző állampapírokat is. Számos konstrukció van, amellyel lakossági, és vállalati szinteken tud élni.

Hitelkiváltás, adósságrendezés

Meglévő kölcsönének, vagy akár kölcsöneinek törlesztő részlete az elmúlt években jelentősen megnőhettek, amelyek fizetése már gondot jelenthet Önnek, és családjának is. A hitelkiváltó hitelekkel jelenlegi kölcsönét válthatja ki, míg az adósságrendező hitelek akár több hitel egyetlenné olvasztásában, és kedvezőbbé tételében. Így törlesztő részlete akár a felére is csökkenhet!

Állandó újratervezés

Anyagi ügyeinket néhány havonta elő kell venni, és újratervezni, de legalábbis megtisztítani a feleslegektől. E mellett arra is kell gondolni, hogy időközben új dolgok kerülhetnek előtérbe, egy nem várt kiadás, esetleg költözés, vagy egyszerűen csak szeretné rendben tudni ezeket a dolgokat. Márpedig az anyagi rész minden esetben döntő jelentőséggel bír.

Kérjen szakértő segítséget pénzügyei, kölcsönei rendbetételéhez! Kattintson most a cikk alatt található Ajánlatfelkérés gombra, és töltse ki a megjelenő űrlapot!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!