Lakástakarék, a saját lakás megvásárlása csak döntés kérdése

2014. dec. 29.
Lakástakarék, a saját lakás megvásárlása csak döntés kérdése

A lakástakarék jelenleg az egyik legjobb megtakarítási forma, ha Ön saját lakást akar és előre gondolkodik. A lakástakarék az egyik legjobb döntés, ha Ön nem akar nagy összegű lakáshitel szerződést kötni, hogy megvehesse álmai otthonát.

Miért érdemes a lakástakarék mellett dönteni?

A lakástakarék az egyik legkedveltebb megtakarítási forma, mivel államilag kamattámogatott. A pénzünk gyarapodását tehát az állam is elősegíti. A lakástakarék az egyik legbiztonságosabb megtakarítási forma, akármi is történik a banki világban, nem kell attól félnünk, hogy nem jutunk hozzá a megtakarított pénzünkhöz. A lakástakarék szerződés megkötése fiatalok és idősebbek számára is lehetséges, így szinte mindenki számára megoldás lehet.

Okosan is lehet takarékoskodni

Amennyiben havi szinten csak kisebb összegeket tudunk félretenni, akkor a lakástakarék az a megoldás, amely a számunkra megfelelő lehetőség. Ha csak havi néhány ezer forintot tudunk befizetni a lakástakarék számlánkra, azzal mát megalapozhatjuk a jövőnket, mivel a pénzünk folyamatosan kamatozik, így néhány éven belül az ingatlan vásárláshoz szükséges összeg egy része már a rendelkezésünkre is áll.

Az ügyfél dönt, meddig takarékoskodik

A lakástakarék szerződés választható futamidőre köthető meg, vagyis Ön határozza meg, mennyi ideig szeretne takarékoskodni. Amikor a lakástakarék szerződés lejár, kedvezményes lakáshitel lehetőséget is kérelmezhet, így könnyedén megveheti a saját lakását és nem kell attól félnie, hogy a hitel törlesztése nehézségeket okoz majd. A lakástakarék mindenki számára megoldás, aki évekre tervez és szeretne egy biztos tőkével rendelkezni, ami a kiválasztott ingatlan árának egy részét fedezi.

Lakástakarék kalkulátor, segítség Önnek

Amennyiben szeretne a legjobb lakástakarék mellett dönteni, nézze át a lakástakarék kalkulátor használatával a lehetőségeket és válassza ki azt, a megtakarítást, amely Önnek megfelel. A lakástakarék kalkulátor megmutatja, melyik lehetőség az, ami a legelőnyösebb az Ön esetében, így keresgélés nélkül választhat megfelelő lakástakarék konstrukciót.

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az űrlapot és felkeressük Önt a legjobb lehetőségekkel!

 

 

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!