Lakástakarék, ha saját ingatlanra vágyik

2014. dec. 18.
Lakástakarék, ha saját ingatlanra vágyik

A lakástakarék az egyik legelőnyösebb befektetési forma mindazok számára, akik saját lakásra vágynak és hosszútávra terveznek. Ez a lehetőség azért van, hogy bárki lakáshoz juthasson még akkor is, ha csak kisebb havi jövedelemmel rendelkezik, vagy nem áll rendelkezésére elegendő önerő.

Kinek ajánlott a lakástakarék?

Mindenkinek aki lakást akar venni! Amennyiben Ön hosszútávra tervez és szeretné, ha a pénze biztonságosan gyűlne, valamint állami támogatást is kapatna mellé, akkor az Ön számára ez egy remek lehetőség. A lakástakarék államilag kamattámogatott, valamint akár kedvezményes lakáshitel ajánlatok közül is választhat, ha szüksége van még plusz összegre. A lakástakarék a fiatalok és az idősebbek számára is megoldás, de azt ne feledjük, hogy ez egy hosszútávú döntés, nem néhány hónapra szóló ajánlat.

Miért érdemes a lakástakarék mellett döntenie?

Azért mert így a pénze biztonságos helyen kamatozik és akár kis összegeket is félretehet, a lényeg, hogy minden hónapban gyarapítsa a lakástakarék számláján lévő összeget. Miután lejárt a konstrukció Ön felhasználhatja az összeget akár lakásvásárlásra, vagy a lakáshitele törlesztésére is. Így a fiatalok is könnyen megvásárolhatják a saját ingatlanukat, legyen az egy belvárosi panellakás, vagy egy vidéki családi ház. Az államilag kamattámogatott lakástakarék esetében nincs kockázat, akármi is történjen a pénzügyi világban, ÖN akármikor hozzájuthat a pénzéhez. Egy ingatlan megvásárlásához több lakástakarék is felhasználható, tehát ha a férj és a feleség is emellett a lehetőség mellett dönt, akkor könnyedén megtakaríthatnak néhány év alatt elegendő összeget ahhoz, hogy megvegyék álmaik otthonát. A család akármelyik tagja köthet lakástakarék szerződést, így  akár a szülők, vagy rokonok is besegíthetnek a fiataloknak, hogy saját lakáshoz juthassanak.

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az űrlapot és mi segítünk Önnek eligazodni a lakástakarék lehetőségek között.

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!