Lakástakarék – az egyik legjobb megtakarítási forma fiataloknak és idősebbeknek is

2014. nov. 01.
Lakástakarék – az egyik legjobb megtakarítási forma fiataloknak és idősebbeknek is

A lakástakarék ma az egyik legkedvezőbb és legnépszerűbb megtakarítási forma. Miért? Mert aki csak kisebb összegeket tud félretenni havi szinten, az is kihasználhatja ezt a lehetőséget.

Kinek ajánlott a lakástakarék?

Aki szeretne saját lakást vásárolni pár éven belül, nyugodtan választhatja ezt a megtakarítási formát. Lehetséges, hogy nem sikerül annyi pénzt félretenni, amennyi elegendő egy saját lakásra, de könnyített feltételekkel lehet majd lakáshitelt kérelmezni. A lakástakarék számlán összegyűlt pénzt a pénzintézetek általában elfogadják önerőként, így a lakáshitel kérelmezése nem jelent majd gondot. A fiatalok és az idősebbek is élhetnek ezzel a lehetőséggel, mivel akár a meglévő lakáshitel törlesztéséhez is felhasználható a megspórolt összeg.

Jó lehetőség fiataloknak

A pályakezdők általában nem tudnak havi rendszerességgel jelentősebb összeget félretenni, a számukra ez egy remek lehetőség. Mindenki egy saját lakásra vágyik, de ez egy hosszú távú terv és időben el kell kezdeni takarékoskodni ahhoz, hogy pár éven belül a saját otthonunkban élhessünk. Mivel akár több lakástakarék számla is összevonható egy ingatlan megvásárlásához, így a fiatal házasok számára is jó lehetőség ez!

Alapozzuk meg gyermekünk életét

A szülők számára a legfontosabb, hogy a gyermekeiknek mindent megadjanak és megalapozzák az életüket. A mai világban ehhez azonban pénzre is szükség van. Gyermekünknek azzal segíthetünk a legtöbbet, ha időben elkezdünk neki egy saját otthonra spórolni. A saját ingatlan biztonságérzetet nyújt, ráadásul ez egy olyan befektetés, ami hosszútávon sem veszít jelentős mértékben az értékéből.

A lakástakarék akciókat érdemes kihasználni és minél előbb elkezdeni az öngondoskodást. Az állami támogatás, csak egy plusz érv ami miatt érdemes ezt a megtakarítási formát választani. A lakástakarék egy biztonságos lehetőség, amivel csak nyerhetünk! A saját otthon nem csak álom, ha időben elkezdünk takarékoskodni.

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az online űrlapot és munkatársaink megmutatják Önnek, melyik a legjobb lakástakarék ajánlat, amit érdemes kihasználnia!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!